3 gouden tips voor een mooie huid
16763
post-template-default,single,single-post,postid-16763,single-format-gallery,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

3 gouden tips voor een mooie huid

3 gouden tips voor een mooie huid

reiniging

“De 3 gouden tips voor het creëren van een mooie huid”

  • 1.watje?

Reinig je huid NIET met een reinigingsproduct dat je op een watje aanbrengt. Make- up, talg en andere onzuiverheden hopen zich op in de poriën en door het gebruik van een watje ook al zit er reinigingsproduct op maken de poriën helaas nog meer verstopt. Omdat je enkel het oppervlakkige van je huid neemt en wat in je poriën zit blijft zitten.  Gevolg…. zwarte puntjes, ontstekingen, vale grauwe huid! Gebruik liever een reinigingsmelk of gel die afgestemd is aan jouw huidtype. Breng je product aan met je handen op je gelaat en emulgeer met water, maak draaiende bewegingen zodat alles loskomt uit de poriën, neem vervolgens een vochtig washandje om alles terug te verwijder.

2.  Alcohol?Huidinstituut Houthalen-Helchteren | Naturelle

Na het reinigen van de huid gebruik steeds een toner zonder alcohol ( dit geeft een trekkerig, droog gevoel, onaangenaam gevoel ) aangepast aan jouw huidtype dit mag je wel gebruiken op een watje. Toners zijn geen overbodige luxe, ze tillen je huid naar een beter en hoger niveau. Toners ondersteunen de natuurlijke beschermlaag van je huid en zorgen voor een betere werking van de crèmes die je na de toner aan brengt.

instituut naturelle huid3. crème de la crème.

Geef je huid wat ze verdient en nodig heeft met de juiste crème aangepast aan jouw huidtype. Die tevens een SPF  heeft in verwerkt want ook al zie je de zon niet zodra er daglicht is, is er UV straling en deze geeft helaas huidveroudering.

Voorkomen is beter dan genezen.

 

 

 Huidanalyse?fot fb scan

Iedere huid is uniek ook de jouwe, daarom verdient ze een persoonlijke aanpak. Wat voor de ene werkt , werkt niet voor de andere. Gebruik jij al jaren producten maar geven ze niet het resultaat dat je verwacht? Zijn de producten wel voor jouw huidtype geschikt, zijn ze niet te vet, werken ze wel voldoende in je huid?

Boek een huid analyse met een professionele huidscan apparaat,en kom alles te weten over jouw huid, zo dat jij perfect weet wat je huidtype is en welke producten jouw wel het gewenste resultaat gaan geven.

   “Boek hier je afspraak”