De ommezwaai voor mijn schoonheidsinstituut | Naturelle
17409
post-template-default,single,single-post,postid-17409,single-format-standard,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

De ommezwaai voor mijn schoonheidsinstituut | Naturelle

De ommezwaai voor mijn schoonheidsinstituut | Naturelle

Wat een ommezwaai voor mijn schoonheidsinstituut Naturelle! 

Al meer dan vijftien jaar leid ik mijn schoonheidsinstituut Naturelle en laat ik mensen stralen. Dat is puur genot voor mij. Toch voelde ik het op mijn veertigste verjaardag serieus kriebelen. Dat had niet met een of ander verjaardagscadeau te maken, maar wel met een vraag die de kop opstak: 

Is dit nu wat ik echt wil? Bied ik mijn klanten het beste van Rosaly aan? 

Als ik heel eerlijk was met mezelf, wist ik het antwoord meteen. Er moest iets veranderen. Ik voelde dat het tijd was om af te stappen van voorgekauwde formules en te gaan voor mijn eigen ding. Iets typisch Rosaly!

Tijd voor een nieuwe benadering

En wat is die nieuwe unieke aanpak dan wel, hoor ik je nu denken. Wel, vanaf nu wil ik bij Naturelle elke vrouw naast verzorging ook ontspanning brengen. En dat doe ik op een intense manier. Naast een gelaatsbehandeling geef ik je een gelaatsmassage en prikkel ik je zintuigen met de geuren, kleuren en muziek die helemaal bij jou passen. Zo geniet je honderd procent van mijn aandacht en beleef je je vrouwelijkheid tot in de puntjes. 

Signature Rosaly Bettens

Om deze nieuwe aanpak te onderstrepen, gebruik ik zelfs een nieuwe benaming. Met Signature Rosaly Bettens geef ik aan dat je als vrouw iets unieks van mij krijgt. Geen saai copy-pasteverhaal, maar wel iets dat honderd procent Rosaly is en dat helemaal past bij jouw natuur, eigenheid en persoonlijkheid. 

Kom langs en ontdek!

Ik sla met mijn schoonheidsinstituut Naturelle dus een nieuwe weg in. Ik kan dit hier wel in geuren en kleuren uitleggen, maar wil je echt begrijpen welk verschil ik maak met mijn huidinstituut? Dan boek je natuurlijk het best een afspraak. Ik beloof je alvast een unieke beleving. 

Tot snel!

Rosaly

PS Boek hier je afspraak voor een intense gelaatsverzorging, professionele visagie, een leerrijke make-upworkshop of een natuurlijke spraytanning.