De voordelen van een gezichtsmassage | Naturelle
17419
post-template-default,single,single-post,postid-17419,single-format-standard,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

De voordelen van een gezichtsmassage | Naturelle

voordelen gezichtsmassage

De voordelen van een gezichtsmassage | Naturelle

De voordelen van een gezichtsmassage op een rij

Bij Naturelle geniet je tijdens een gelaatsverzorging van een zalige gezichtsmassage in een rustgevende setting. Klinkt dat alsof je huid gewoon even zachtjes gekneed zal worden? Of lijkt zo’n massage jou iets zweverigs en alleen leuk om eventjes te ontspannen? Nee hoor, een gezichtsmassage is veel meer dan dat! Ik zet de voordelen hier op een rij: 

Waarom is een gezichtsmassage een absolute must?

• Een diepere verzorging

Tijdens een gezichtsmassage kunnen de verzorgingsproducten die ik voor je huid kies beter inwerken. Zo profiteer je nog meer van alle goede ingrediënten van een crème of lotion.

• Een betere doorbloeding

Met een massage stimuleer ik de bloedsomloop in je gezicht.

• Een boost voor je gezichtsspieren

Een gezichtsmassage heeft een dubbele werking voor je gezichtsspieren. Enerzijds doet het je spieren ontspannen. Anderzijds zorgt een massage voor sterkere gelaatsspieren. 

• Een stevige byebye aan afvalstoffen

Je gezicht masseren helpt om afvalstoffen gemakkelijker af te voeren.

• Een vermindering van rimpels en lijntjes

Na één gezichtsmassage ben je niet rimpelvrij. Zo eenvoudig is het helaas niet. Maar laat je je gezicht regelmatig masseren, dan geniet je wel van een rimpelverminderend effect. 

• Een ontspannende impact op body én mind

De fijne aanrakingen van een massage zorgen voor een echt zengevoel. Je lichaam en geest ontspannen, je zenuwen kalmeren, je stresslevel daalt, je hersenen maken oxytocine aan (jawel, het gelukshormoon) … Zo zie je er niet alleen super uit na een behandeling, je voelt je ook geweldig. En dat zal iedereen merken.

Bij Naturelle leg ik je huid in de watten met een verzorging en een gelaatsmassage. Daarnaast streef ik ernaar om al je zintuigen nog extra te prikkelen met kleuren, geuren en ontspannende muziek. Zo beleef je je vrouwelijkheid tot in de puntjes. 

Ben je nieuwsgierig naar een gelaatsverzorging mét gezichtsmassage? Wil je ook genieten van de vele voordelen? Maak dan zeker een afspraak met mij en ga voor deze intense ervaring.