Huidverbetering
Een schoonheidssalon in Limburg dat de kwaliteit van je huid verbetert? Kies voor de revolutionaire huidverbeterende verzorgingen van Naturelle.
Schoonheidssalon Limburg | Naturelle
15766
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15766,page-parent,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Huidverbetering

Huidverbetering dankzij gelaatsverzorging

De gelaatsverzorgingen van Naturelle:
huidverbetering én pure verwennerij!

Wil je weten hoe je je huid optimaal verzorgt? 
Wil je gelaatsverzorgingen die ook op lange termijn werken?
Of heb je een huidprobleem en zoek je naar een doeltreffende oplossing?

EEN NAUWKEURIGE HUIDANALYSE ALS BASIS

Elke huid is anders en vraagt om een andere behandeling. Bij Naturelle hou ik daarom niet van kant-en-klare oplossingen. Ik geef je liever advies op maat van jouw huid en voorkeuren. Hoe kijk jij naar je huid? Wat deed je in het verleden om je huid te verbeteren? Hoe ontspan je het best tijdens een gelaatsverzorging? Op basis van jouw antwoorden op deze en andere vragen bepalen we samen jouw behandeling.

Ik voer bovendien een grondige huidanalyse uit: een Dermascan. Zo leg ik al je huidige én toekomstige huidproblemen bloot, zoals zonneschade, huidonzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels of beschadigde haarvaatjes.
Het resultaat? Ik krijg een duidelijk beeld van wat jij en je huid nodig hebben voor een gezonde en stralende look.

NAAR EEN UITMUNTENDE GELAATSVERZORGING

In een volgende stap zet ik de puntjes op de i. Ik help je via leuke citaatkaartjes om te kiezen welke behandeling bij jouw huid en persoonlijkheid past. Je hebt de keuze uit:

  • EEN GELAATSVERZORGING GERICHT OP ONTSPANNING 
    Deze verzorging houdt je huid in balans en laat stress geen effect hebben op je natuurlijke uitstraling. Ik werk tijdens deze behandeling altijd met producten van Phytomer.
  • EEN GELAATSVERZORGING GERICHT OP HUIDVERZORGING
    Deze verzorging herstelt je huid of pakt probleempjes grondig aan en geeft ook een resultaat op lange termijn. Ik geef je niet alleen een verzorging en een gelaatsmassage maar epileer ook je wenkbrauwen en bovenlip tijdens deze behandeling. Ik gebruik het merk Environ voor een echte verbetering van je huid.

Welke behandeling je ook kiest, bij elke verzorging prikkel ik al je zintuigen met onder meer aangepaste muziek en geuren. Zo kom je volledig tot rust. Want een ontspannen en gezonde huid is alleen mogelijk als je zelf ook ontspannen bent, toch?

Ga voor een nauwkeurige huidanalyse en streef zo naar echte huidverbetering met de juiste gelaatsverzorgingen. Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

%d bloggers liken dit: