Apparaat
Een schoonheidssalon in Limburg dat de kwaliteit van je huid verbetert? Kies voor de revolutionaire huidverbeterende verzorgingen van Naturelle.
Schoonheidssalon Limburg | Naturelle
16300
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16300,page-child,parent-pageid-15766,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Apparaat

Huidanalyse Dermascan

Huidanalyse Dermascan: je huidconditie visualiseren

Meten = weten

De basis voor een succesvolle en efficiënte huidverzorging? De analyse van je huid. Want elke huid is uniek en daarom is elke huidverzorging van Naturelle aangepast aan de specifieke behoeftes van je huid. Met de Dermascan, het revolutionaire apparaat voor huidanalyse, ontdek je de echte leeftijd van je huid, en krijg je een volledig en gedetailleerd beeld van je huidconditie. Het resultaat? Professioneel advies, een verzorging op maat van je huidtype en een doelgerichte aanpak van eventuele huidproblemen.

Dermascan: je huid … in haar blootje

De Dermascan is speciaal ontwikkeld voor huidanalyses. Een huid die er op het eerste gezicht heel goed en vitaal uitziet, kan toch beschadigd zijn.
Onderhuidse huidschade door uv-straling, ontstekingen of onzuiverheden zijn niet altijd zichtbaar aan de bovenste huidlaag.
Daarom zet de Dermascan je huid in haar blootje. Het apparaat scant al je huidlagen en analyseert de toestand van je huid.

Meetbare resultaten

De verzorgende en herstellende gelaatsbehandelingen van Naturelle zijn jouw garantie op een gezonde en stralende huid. En dat zijn geen loze woorden. Ben je een behandeling gestart? Dan maak ik na zes maanden een nieuwe analyse van je huid met de Dermascan. Je ziet dus het resultaat van je behandeling. Op én onder je huid.

Een deskundige huidanalyse bij Naturelle kost 35 euro. Neem je er meteen een basisverzorging bij? Dan betaal je 70 euro.

Laat een huidanalyse maken met de Dermascan en verzeker jezelf van de beste verzorging voor je huid. Neem contact op met Naturelle voor een afspraak of meer informatie.