Jouw goede voornemen voor 2020? Een mooie en gezonde huid!
Wil je een mooie en gezonde huid? Kom dan naar schoonheidsinstituut Naturelle en geniet van mijn unieke Signature Rosaly Bettens.
Gezonde huid
17709
post-template-default,single,single-post,postid-17709,single-format-standard,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Jouw goede voornemen voor 2020? Een mooie en gezonde huid!

Jouw goede voornemen voor 2020? Een mooie en gezonde huid!

Bye, bye 2019. Hello 2020.

Samen met jou hef ik graag het glas op het oude én het nieuwe jaar.

2019 stond in teken van een prachtige ommezwaai voor Naturelle. Een verandering die ik in 2020 vol enthousiasme verderzet. En waar jij, lieve dame, op entop van zult genieten.

2019: mijn eigen signature

Met de geboorte van mijn Signature Rosaly Bettens sloeg ik een nieuwe weg in. Ik maakte komaf met standaardformules en ga nu voluit voor een persoonlijke aanpak. En met succes!

Sinds mei doe ik mijn eigen ding. Tijdens je afspraak krijg je niet alleen een grondige gelaatsverzorging, maar geniet je ook van een heerlijk ontspannen moment. Ik prikkel daarbij al je zintuigen. Bij elk bezoek aan Naturelle breng ik de beste versie van jou naar boven en beleef je je vrouwelijkheid tot in de puntjes.

2020: nog meer Rosaly

In 2020 staat één woord centraal voor mij: meer!

Zo verras ik je graag met nog meer leuke verwennerijen. Je kiest in 2020 uit nog meer make-upworkshops en ook de inschrijfmomenten op de website krijgen een serieuze boost. Verder blijf ik zoeken naar nieuwe producten en/of behandelingen die een echte meerwaarde bieden voor je huid en voor Naturelle. Zo geniet je snel opnieuw van een mooie en gezonde huid.

Een dikke dankjewel

Deze nieuwjaarsboodschap sluit ik graag af met een dikke dankjewel aan al mijn bestaande én nieuwe klanten. Bedankt voor het vertrouwen in Naturelle en jullie enthousiasme na elke behandeling. Ik kijk ernaar uit om jullie ook in 2020 in de watten te leggen. Tot snel!

Veel liefs

Rosaly