lichaam
Een schoonheidssalon in Limburg dat de kwaliteit van je huid verbetert? Kies voor de revolutionaire huidverbeterende verzorgingen van Naturelle.
Schoonheidssalon Limburg | Naturelle
16402
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16402,page-parent,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

lichaam

Ontharing Limburg

instituut naturelle behandelingen

ONTHARING VOOR EEN MOOI EN GLAD LICHAAM

Een lichaam waarop je trots bent. Daar streef ik naar bij Naturelle. Want als je tevreden bent over je lichaam, dan sta je zelfverzekerder in het leven.
Voel je je letterlijk goed in je vel? Dan straal je en bruis je van energie. Daarom biedt Naturelle je een volledig spectrum aan verzorgende en verbeterende behandelingen voor een mooi en gezond gelaat en lichaam. Van gezichtsbehandelingen en make-up tot afslankbegeleiding, ontharing en spray tanning: je vindt bij Naturelle alles voor een gezonde huid en een welgevormd, glad lichaam.

Onze partner in schoonmaak, ruitenwasser, armenwasser, gevelreiniging, zonnepanelen laten reinigen: www.beckercleaning.be 

ONTHARING: TWEE METHODES VOOR EEN GLAD EN ZIJDEZACHT LICHAAM

Ben je die telkens terugkerende stoppeltjes op je benen beu?
Heb je genoeg van haargroei op ongewenste plaatsen?
Of wil je thuis liever niet sukkelen met allerlei ongebruiksvriendelijke
en inefficiënte ontharingsproducten?
Laat de ontharing van je lichaam dan over aan een professional. Naturelle is zowel gespecialiseerd in ontharing met wax als in permanente ontharing met laser.
Kortom: wanneer je bij mij buiten stapt, is je lichaam glad en zijdezacht. Klaar om zonder zorgen een bikini aan te trekken!

instituut naturelle ontharing
instituut naturelle tanning

SPRAY TANNING: EEN MOOI GEBRONSDE HUID IN VIJFTIEN MINUTEN

Wil je een mooi bruin kleurtje zonder je huid langdurig bloot te stellen aan schadelijke uv-stralen? Dan is spray tanning voor jou de ideale formule. In een behandeling van amper een kwartier krijg je een prachtig gebruinde huid.

Wil je meer weten over de behandelingen van Naturelle? Kom dan gerust eens langs in mijn instituut in het Limburgse Houthalen-Helchteren of neem contact op voor meer informatie.