Laserontharing
Een schoonheidssalon in Limburg dat de kwaliteit van je huid verbetert? Kies voor de revolutionaire huidverbeterende verzorgingen van Naturelle.
Schoonheidssalon Limburg | Naturelle
16420
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16420,page-child,parent-pageid-16402,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Laserontharing

Laserontharing Limburg

Laserontharing: een permanent haarvrije en gladde huid

een permanent gladde en zachte huid

Je lichaam glad en haarvrij houden met traditionele ontharingsmethodes zoals harsen, waxen of epileren is tijdrovend en gaat vaak gepaard met ongemakken zoals een geïrriteerde huid of ingegroeide haartjes. Bovendien geniet je maar enkele weken van je inspanningen. Het goede nieuws? Met laserontharing ben je voor altijd verlost van haargroei op ongewenste plaatsen! Met de Max-Laser vernietigt Kirsten Hulsmans, specialiste in lasterbehandelingen, op een veilige en pijnloze manier je haartjes, waardoor die nooit meer terugkomen.

Max-Laser voor een duurzaam resultaat

Bij huidinstituut Naturelle werken we met de Max-Laser. Dat is een Light Sheer Diode Laser, het enige toestel voor laserontharing waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het echt werkt! Het apparaat heeft een koelingskop van -4 °C. Dankzij de koeling van je huid is de behandeling nagenoeg pijnloos.

Laserontharing: vier stappen

Laserontharing is een pijnloze en efficiënte ontharingsmethode die geschikt is voor elk huidtype en elke haarsoort. Om een lichaamszone volledig en permanent haarvrij te maken, zijn er vijf tot acht behandelingen nodig met tussenpauzes die variëren van zes tot twaalf weken.

Elke behandeling bestaat uit vier stappen:

  1. We scheren de lichaamszone die je wilt laten behandelen met een scheermesje.
  2. We tekenen de lichaamszone nauwgezet af.
  3. We bedekken de lichaamszone met een cooling gel.
  4. We voeren de laserbehandeling uit. Afhankelijk van de lichaamszone en de hoeveelheid haartjes duurt een behandeling tussen vijf en vijftig minuten.

De haartjes die je met laserontharing hebt laten verwijderen, groeien nooit meer terug. Onder invloed van hormonen kunnen donshaartjes in de lichaamszone die je hebt laten behandelen, echter veranderen in dikkere haren. Voor een optimaal resultaat beveel ik daarom aan om één keer per jaar langs te komen voor een onderhoudsbeurt.

Heb je interesse in laserontharing? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of een afspraak.