Lignature
Een schoonheidssalon in Limburg dat de kwaliteit van je huid verbetert? Kies voor de revolutionaire huidverbeterende verzorgingen van Naturelle.
Schoonheidssalon Limburg | Naturelle
18002
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18002,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Lignature

Afslankprogramma op maat van elke vrouw

Afslankprogramma Lignature: voedingsadvies zonder streng dieet

Zou jij je beter in je vel voelen met een aantal kilootjes minder? Ben je al die onmogelijke diëten met slechts tijdelijke resultaten beu? Dan is Lignature voor jou het ideale afslankprogramma.

Niet zomaar een afslankprogramma

Een stralende vrouw is een vrouw die zich goed in haar vel voelt. En daar kan iedereen een eigen invulling aan geven. Mooie make-up, een zachte huid, een gloednieuwe outfit, … Alles wat jouw zelfzekerheid een boost geeft, zorgt ervoor dat je weer nét iets trotser en gelukkiger in het leven staat. Misschien voel jij je beter als je enkele kilootjes lichter weegt? Ook dan staat Naturelle voor je klaar!

Powerslim

WAT IS LIGNATURE?

Het probleem met gekende diëten? Ze geven slechts een tijdelijk resultaat en houden geen rekening met jouw persoonlijke behoeften. Bovendien nemen ze het plezier van eten helemaal weg. En dat kan niet de bedoeling zijn, vind ik. Daarom werk ik met de producten en methode van Powerslim om tot een afslankprogramma te komen dat je gemakkelijk én op lange termijn integreert in jouw levensstijl. Ook als je verlekkerd bent op brood, of een wafeltje bij de koffie.

Voor wie graag de theorie achter deze methode kent: als gecertificeerd Powerslim-coach hou ik het koolhydratengehalte in je voeding zo laag mogelijk, en doe ik het omgekeerde met eiwitten. Op die manier blijft je suikerspiegel – en dus ook je drang om te eten wanneer het niet nodig is – onder controle. Een bijkomend voordeel is dat je lichaam op natuurlijke wijze overschakelt op vetverbranding. Je zal het effect van dit afslankprogramma dus duidelijk merken aan je kledingmaten. Ik spreek bovendien uit ervaring. Dankzij Powerslim verloor ik zelf namelijk 20 kg, zonder dat er ook maar één shake aan te pas kwam. De moeilijkere momenten? Die heb ik ook meegemaakt, én overwonnen. Ook daar help ik je tijdens het afslankproces dus zeker mee verder.

Wil je meer details over de Lignature-methode?

IN 3 STAPPEN NAAR GEZONDE VOEDINGSGEWOONTES

Voor een optimaal resultaat verloopt jouw afslankprogramma in 3 grote stappen:

 

Stap 1: analyse

Tijdens een persoonlijk intakegesprek overlopen we samen de doelen die jij graag wilt bereiken met Lignature. Wil je over het algemeen een slanker figuur bekomen? Worstel je met specifieke struikelblokken als het op voeding aankomt? Zijn er bepaalde zaken waar ik zeker rekening mee moet houden om jouw programma zo goed mogelijk op jouw levensstijl af te stemmen?

Met al deze informatie ga ik aan de slag voor een Lignature-programma op maat van jouw noden en wensen.

 

Stap 2: afslanken

Om jou op een gecontroleerde en gezonde manier centimeters en gewicht te helpen verliezen, werk ik ook hier in verschillende fases. Door deze nauwgezet te volgen, verlies je gemiddeld zo’n 800 gram tot 1 kilogram per week.

  • Fase 1: focus op koolhydraatvervangende producten
  • Fase 2: begeleide overgang naar aangepast voedingspatroon
  • Fase 3: stabilisatie om jojo-effect te voorkomen

 

Stap 3: gratis opvolging

Omdat ik jou wil blijven ondersteunen en opvolgen, krijg je na jouw afslankprogramma nog een volledig jaar gratis begeleiding. Eén keer per maand ontvang ik je graag om eventuele problemen of vragen in verband met je voeding te bespreken. Het is namelijk goed mogelijk dat je op een jaar tijd een aantal ‘valkuilen’ tegenkomt waar je geen raad mee weet. Denk maar aan verjaardagsfeestjes, vakanties, feestdagen, … Op die manier kan jij dus zorgeloos naar dit soort events blijven uitkijken. Daarnaast krijg je ook elke sessie een informatiebundel mee, boordevol praktische tips.

Maar naast die wow-factor geloof ik ook in een jou-factor. Ik vind het belangrijk dat je jezelf in de spiegel blijft herkennen. Je mag nooit je eigenheid verliezen. Samen gaan we voor de beste versie van jezelf.

Klaar voor een slanker en gezonder leven met Lignature?
Leuke geschenken voor extra motivatie

 

Zit je halverwege jouw streefdoel? Dan trakteer ik op een leuke make-upsessie.

Ben je voorbij de finishlijn? Dan krijg je van mij een volledige make-over om je nieuwe zelf in the picture te zetten. Je geniet dan van een gelaatsverzorging, make-upworkshop, spraytanning en een gloednieuw kapsel. Een mooi totaalpakket ter waarde van 150 euro.