Over Naturelle
17270
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17270,page-parent,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Over Rosaly

Of je nu kiest voor een gelaatsbehandeling, een make-upworkshop of professionele visagie: Rosaly Bettens van Naturelle doet je altijd stralen.

ROSALY ALS HUIDEXPERT

Al meer dan vijftien jaar verbeter ik de huid van vele dames. Ik ga altijd voor het beste resultaat, óók op lange termijn. Daarom doe ik een grondige huidanalyse en kies ik voor de meest kwaliteitsvolle behandeling, afgestemd op jouw behoeften en die van je huid. Tijdens elke verzorging zorg ik voor een ontspannen setting en streef ik ernaar al je zintuigen te prikkelen. Een bezoekje aan Naturelle is zo een pure beleving voor je huid en je mind.

ROSALY ALS MAKE-UP EXPERT

Als visagie-expert laat ik je graag je echte potentieel ontdekken. Of je nu een feestmake-up wenst of een maquillage voor een fotoshoot: ik weet dankzij mijn uitgebreide praktijkervaring hoe ik je sterke punten kan benadrukken en je minpuntjes kan verdoezelen. Ik beloof je een adembenemend resultaat!

ROSALY ALS DOCENT

Ik ben een vat vol make-upkennis. En die deel ik heel graag met jou. Tijdens een visagieworkshop leer je alle kneepjes van het vak. Omdat ik hou van een persoonlijke aanpak, werk ik alleen in kleine groepjes. Zo ben ik er zeker van dat je na een workshop zelf jouw stralende look kunt creëren.

ROSALY ALS MAMA

Niets vind ik zo leuk als mijn twee lievelingen dicht tegen me aan te trekken. Ik ben nu eenmaal een echte knuffelmama.

ROSALY ALS ECHTGENOTE

Al vele jaren geniet mijn echtgenoot van mijn dagelijkse plagerijen. Het leven is al serieus genoeg, toch? 

ROSALY ALS VRIENDIN

Samen genieten van een wijntje of een heerlijk diner, dat is wat ik het liefste doe met mijn vriendinnen. 

Een afspraak maken bij Naturelle voor een gelaatsverzorging, make-upworkshop of visagie? Neem gerust contact met me op.