Aanpak
17274
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17274,page-child,parent-pageid-17270,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Een unieke aanpak voor je huid en je mind

Of je nu kiest voor een gelaatsbehandeling, make-upworkshop of professionele visagie, Rosaly Bettens van huidinstituut Naturelle doet je stralen.

MUCH, MUCH, MORE…

Met meer dan vijftien jaar ervaring ken ik elke techniek en verzorging die jouw huid doet stralen. Toch mag je gerust wat meer verwachten van mijn schoonheidsinstituut. Bij Naturelle ga ik een stap verder. Want naast techniek, verzorging en huidverbetering focus ik op ontspanning. Een combinatie die mijn aanpak absoluut uniek maakt! 

IK PRIKKEL AL JE ZINTUIGEN

Een bezoek aan Naturelle is een pure beleving. Je geniet van een intense verzorging en een heerlijke gelaatsmassage. En om je helemaal onder te dompelen in een ontspannen sfeer, prikkel ik al je zintuigen met de geuren, kleuren en muziek die bij jouw persoonlijkheid passen. Zo beleef jij je vrouwelijkheid tot in de puntjes en krijg je de aandacht die je verdient.

NATURELLE HOUDT VAN JOUW NATUUR

Als make-upexpert vertrek ik bij visagie en make-upworkshops vanuit jouw natuurlijke uitstraling en persoonlijkheid. Ik zet je sterktes in de kijker en verdoezel je minpuntjes en breng zo je echte potentieel naar boven. Het resultaat: je straalt als een vip, zonder een vervelend ‘schminkpopgevoel’. 

IN 3 STAPPEN NAAR GEZONDE VOEDINGSGEWOONTES

Lignature is een afslankprogramma dat je gemakkelijk én op lange termijn integreert in jouw levensstijl. Voor een optimaal resultaat verloopt jouw programma in 3 grote stappen: analyse met persoonlijk intakegesprek, afslanking op een gezonde en gecontroleerde manier, een jaar gratis begeleiding nadat je streefdoel bereikt is.

Wil je ook genieten van mijn unieke aanpak? Neem gerust contact op voor een intense beleving tijdens je gelaatsverzorging of een make-up die je op een natuurlijke manier doet schitteren.