Missie en visie
17283
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17283,page-child,parent-pageid-17270,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

De missie en visie van Naturelle

Of je nu kiest voor een gelaatsbehandeling, make-upworkshop of professionele visagie, Rosaly Bettens van huidinstituut Naturelle doet je stralen.

MIJN MISSIE

Bij Naturelle maak ik elke dag de combinatie tussen huidverbeterende gelaatsbehandelingen en ontspannende gelaatsmassages die zorgen voor zowel diepe rust als zichtbaar resultaat. Daarnaast kun je bij mij terecht voor make-upworkshops, mijn gezond afslankprogramma Lignature, en professionele visagie op topniveau waarbij je je volledige potentieel naar boven haalt. Zo kun je perfect opgemaakt stralen bij dagelijkse of bijzondere gelegenheden. 

Als je kiest voor de vrouwelijke beleving van Naturelle, dan kies je voor een aanpak waarbij ik mijn passie voor jou heb vertaald naar mijn unieke Signature Rosaly Bettens.

MIJN VISIE

Ik geloof erin dat elke vrouw kan stralen door haar schoonheid op een natuurlijke manier naar boven te halen. Bij elke gelaatsverzorging, visagie-opdracht of make-upworkshop zorg ik er dan ook voor dat je je op-en-top vrouwelijk voelt en met een wowgevoel kunt buitengaan. Door het prikkelen van al je zintuigen verbind ik je huid én je mind en besteed ik volle aandacht aan jou als persoon. We gaan samen voor een natuurlijke vrouwelijkheid tot in de puntjes. Want jouw naturelle is mijn signature.

Meer weten over mijn aanpak? Neem dan gerust contact op.