Over ons
Een schoonheidssalon in Limburg dat de kwaliteit van je huid verbetert? Kies voor de revolutionaire huidverbeterende verzorgingen van Naturelle.
Schoonheidssalon Limburg | Naturelle
16495
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16495,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Over ons

Rosaly Bettens: schoonheidsspecialiste, mama én levensgenieter

Rosaly bettens naturelle

ERVARINGSDESKUNDIGE IN HUIDVERBETERING

Ik ben al zestien jaar thuis in de wereld van de schoonheidsverzorging. Voor ik in 2003 met Naturelle begon, leerde ik de kneepjes van het vak door als schoonheidsspecialiste te werken bij verschillende instituten. Wat me altijd gefascineerd heeft? De juiste verzorging vinden voor elke huid, aangepast aan de huidleeftijd en de huidbehoeften. Ik heb me door de jaren heen dan ook gespecialiseerd in huidverbetering op maat. Het is voor mij een passie om voor elke nieuwe klant te ontdekken hoe we de huid kunnen verbeteren, zonder drastische ingrepen te moeten overwegen.

OVERTUIGD VAN HET PROTEÏNEDIEET

Naast huidbehandelingen coach ik mensen om af te slanken. Ik ben een grote fan van het proteïnedieet. De reden? Ik verloor in het verleden zelf 25 kilo in 4 maanden. Een enorm voordeel, omdat ik de zorgen en verzuchtingen van de dames en heren die ik coach heel goed begrijp.

EEN ZAAK ÉN EEN GEZIN

Ik heb twee jonge kinderen, Bas en Verolien. Mijn man is ook een zelfstandige ondernemer met een drukke agenda. Het gevolg? De combinatie van een fulltimejob als zaakvoerster van een huidinstituut met mijn gezin is dé grote uitdaging. Maar wel eentje die ik elke dag met veel plezier opnieuw aanga.

Wil je je huid verbeteren en doelgericht afslanken? Vertrouw dan op mijn expertise als schoonheidsspecialiste en maak een afspraak bij Naturelle in Houthalen-Helchteren.