Signature Rosaly Bettens
17220
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17220,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Signature Rosaly Bettens

Geniet van de unieke aanpak van Rosaly Bettens bij Naturelle en ontdek haar persoonlijke stempel tijdens je behandeling of workshop.

Ik ben Rosaly Bettens, de vrouw die je doet stralen bij Naturelle. Ik vind het belangrijk dat elke behandeling in mijn schoonheidsinstituut mijn stempel draagt. Noem het gerust de ‘Signature Rosaly Bettens’.

Bij elk bezoek streef ik ernaar om je zintuigen te prikkelen en zo je huid én je mind met elkaar te verbinden. Op die manier geniet je altijd van een pure verzorging in een zalig ontspannen sfeer. Dankzij mijn signature breng ik de beste versie van jou naar boven en beleef je je vrouwelijkheid tot in de puntjes.

MIJN SIGNATURE X4

SIGNATURE EXCEPTIONELLE

Geniet van een uitmuntend resultaat na mijn huidverbeterende gelaatsbehandelingen en -massages.

SIGNATURE PERSONELLE

Leer met mijn persoonlijke uitleg tijdens een make-upworkshop alle tips en tricks om op een natuurlijke manier te stralen.

SIGNATURE SENSATIONELLE

Boost je wowfactor dankzij mijn kennis en jaren ervaring in visagie en spraytanning.

LIGNATURE

Dankzij voedingsadvies op maat verlies je centimeters, zonder risico op een jojo-effect. Bovendien hoef je daarvoor geen strikt dieet te volgen.

Benieuwd naar wat de Signature Rosaly Bettens voor jou inhoudt? Neem dan gerust contact met me op. Ik verras je graag met mijn unieke aanpak.