Testimonial Els
Al twaalf jaar gaat Els naar Naturelle voor haar gelaatsverzorgingen. Ze geniet er van de persoonlijke, professionele en eerlijke aanpak van Rosaly Bettens.
gelaatsverzorging
16969
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16969,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Els D. : “Ik hou van de persoonlijke aanpak van Rosaly tijdens mijn gelaatsverzorging.”

“Mijn huid is belangrijk voor me. Toen ik twaalf jaar geleden op zoek ging naar een schoonheidsinstituut in mijn buurt, kwam ik terecht bij Naturelle. Ondertussen ben ik bij Rosaly kind aan huis voor mijn gelaatsverzorgingen.” 

De eerlijke en persoonlijke aanpak van Rosaly

“Bij Naturelle voel ik me helemaal op mijn gemak. Zonder veel chichi of tralala draagt Rosaly geweldig zorg voor mijn huid. Ze is altijd heel eerlijk over wat mijn gezicht nodig heeft en stemt elke behandeling af op mijn behoeften. Die persoonlijke aanpak apprecieer ik enorm.”

Nieuwe paden bewandelen

“Rosaly blijft ook niet stilstaan. Tijdens die twaalf jaar als klant heb ik dat aan den lijve mogen ondervinden. Elke innovatie op het vlak van gelaatsverzorging houdt ze nauwgezet in de gaten en test ze zelf uit. En is ze na haar eigen ervaring enthousiast, dan pas lanceert ze een nieuwigheid voor haar klanten. Zo weet ze perfect waarover ze spreekt.”

Gelaatsverzorging én ontspanning

“Bij elk bezoek aan Naturelle wordt mijn huid verzorgd en kan ik heerlijk ontspannen. De conditie van mijn gelaat bepaalt trouwens waar Rosaly tijdens de behandeling de nadruk op legt: de ene keer is dat meer gericht op huidverbetering (met Environ), de andere keer ligt de focus op ontspanning (met Phytomer). Rosaly geeft me daar altijd eerlijk advies over.
Bij mijn gelaatsverzorging hoort uiteraard ook een gezichtsmassage. Die vind ik zalig! Zeker na het uitknijpen van puistjes. 😉 De massage houdt mijn huid soepel en ik ontspan helemaal.”

Een huidverbeterend proces

“Mijn huid is nu in topconditie. Ik ben supertevreden over het resultaat. Na een behandeling voel ik meteen een verschil als ik over mijn wangen wrijf. Maar ook de dagen daarna zijn belangrijk. Als ik de producten van Rosaly consequent gebruik, dan zie ik dat mijn huid duidelijk verbetert. Akkoord, de merken waarmee ze werkt zijn niet de goedkoopste. Rosaly is daar heel open over. Maar het zijn wel de producten die het meeste resultaat boeken. Zo houdt ze haar naam hoog en haar klanten tevreden.”

Wil je net zoals Els een huid die in topconditie is? Boek dan nu een gelaatsverzorging bij mij. Met mijn persoonlijke aanpak kom je weer stralend voor de dag.