Testimonial Marjolein
Met haar veertigste verjaardag voor de boeg wilde Marjolein haar huid beter verzorgen. Voor een optimale huidverbetering klopte ze aan bij Naturelle.
huidverbetering
17003
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17003,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Marjolein S.: “Ik ben superenthousiast over mijn huidverbetering!”

“Ik heb me nooit druk gemaakt over mijn huid. Maar met een veertigste verjaardag voor de boeg, besefte ik dat er iets moest gebeuren. De tijd was niet blijven stilstaan en mijn huid snakte naar wat aandacht. Op aanraden van mijn buurvrouw klopte ik aan bij Rosaly van Naturelle.”

Rechttoe, rechtaan

“Mijn eerste afspraak met Rosaly verliep super. Ze stelde me onmiddellijk op mijn gemak. Ik was bezorgd over mijn huid en wilde weten hoe die eraan toe was. Daarom analyseerde ze mijn gezicht grondig met de Dermascan.
Rosaly wond er geen doekjes om. De resultaten van die scan waren niet zo positief. In mijn jeugd heb ik vele uren onder de zonnebank gelegen en die zonneschade was goed zichtbaar. Gelukkig kon Rosaly me meteen na de scan vertellen hoe ze mijn huidprobleem kon stabiliseren en wat de piste was om mijn huid te herstellen. Er was dus nog hoop!” ☺

Mijn huid is opnieuw in balans

“Ik ga nu naar Rosaly voor een uitgebreide behandeling op maat van mijn huid. En met die extra hydratatie en vitamines breng ik mijn velletje opnieuw in balans. Ik zie mijn poriën verkleinen en geniet meer en meer van een gezonde en stralende huid.
Pas op, je hebt natuurlijk niet onmiddellijk een prachtige huid. Ook op dat vlak is Rosaly heel eerlijk. Je merkt pas een verschil na vier weken. De reden daarvoor is simpel: Rosaly kiest altijd voor een geleidelijk proces van huidverbetering met een blijvend resultaat. Haar kennis is trouwens bijzonder uitgebreid: tot op celniveau weet ze wat een behandeling met je huid doet.”

Een me-time-momentje

“Ik kijk altijd enorm uit naar mijn gelaatsverzorging. Als mama van twee kindjes heb ik zelden tijd voor mezelf. Die woensdagavonden bij Naturelle zijn daarom pure me-time waarvan ik echt geniet. Rosaly doet alles om een rustige sfeer te creëren: met kleuren, licht en een heerlijk drankje bijvoorbeeld. Ook haar ontspannende gelaatsmassages zijn een absolute aanrader. En de handtechniek van Rosaly steekt er torenhoog bovenuit. Ik kan een bezoekje aan Naturelle dus alleen maar aanraden.”

Ben je net zoals Marjolein nieuwsgierig naar de conditie van je huid? Wil je gaan voor een optimale huidverbetering? Neem dan gerust contact op met mij.