#trots: Ik ben ambassadrice van i.am.klean!
Schoonheidsinstituut Naturelle is grote fan én verdeler van de minerale make-up van i.am.klean. Ontdek alles over dit nieuwe merk.
minerale make-up, i.am.klean
17805
post-template-default,single,single-post,postid-17805,single-format-standard,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

#trots: Ik ben ambassadrice van i.am.klean!

I.am.klean ambassadrice

#trots: Ik ben ambassadrice van i.am.klean!

Eindelijk!
Ik mag het van de daken schreeuwen! 🙂

Dit jaar ben ik ambassadrice van i.am.klean, de nieuwe lijn van minerale make-up van niemand minder dan onderneemster Caroline Rigo van Rigorgeous. Toen Caroline me vroeg als een van de boegbeelden van haar nieuwe merk, twijfelde ik geen seconde. i.am.klean heeft negen ambassadrices die negen verschillende stijlen vertegenwoordigen. Ikzelf ben i.am.natural … wat had je verwacht?

Waarom zei ik volmondig ja?

Simpel!

i.am.klean past honderd procent bij mijn natuurlijke uitstraling en persoonlijkheid. Ik ben dan ook heel enthousiast over de troeven van dit gamma:

  • Belgisch
  • 100 % mineralen
  • hypoallergeen
  • diervriendelijk
  • duurzaam
  • gezond
  • een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Zelfvertrouwen in een potje

Als ambassadrice leen ik niet alleen mijn gezicht aan i.am.klean. Ik verdeel vanaf nu ook de hele make-uplijn in mijn instituut. Bij elk potje mag je trouwens rekenen op een vleugje zelfvertrouwen én mijn deskundig advies. Zo ga je voluit voor een mooie en natuurlijke look, zonder tien lagen make-up.

Volg i.am.klean zeker op Facebook en Instagram . Je krijgt tips, leuke weetjes, de laatste nieuwtjes … en o ja, af en toe zal ik er een leerrijke videotutorial delen, net zoals mijn collega-ambassadrices. 😊

Nieuwsgierig naar i.am.klean? Lees alles over deze schitterende minerale make-up.