Vijf tips voor een mooie huid | Naturelle
17414
post-template-default,single,single-post,postid-17414,single-format-standard,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Vijf tips voor een mooie huid | Naturelle

vijf tips voor een mooie huid

Vijf tips voor een mooie huid | Naturelle

Mijn vijf tips voor een stralend mooie huid 

Wil je graag een huid zonder zwarte puntjes of onzuiverheden? Ben je de puistjes op je kin beu? Of vraag je je af hoe je de tijd stopt en rimpeltjes vermijdt? 

Join the club. 😉 Een mooie huid is de droom van elke vrouw, want dan heb je meteen een schitterende uitstraling. Helaas zijn er voor het echte leven geen filters zoals bij Instagram.

Maar … gelukkig zijn er wel mijn handige tips voor een mooie huid. Uiteraard is elke huid anders en vraagt jouw huid dus om een behandeling op maat. Toch maak je al een goede start als je deze ‘regeltjes’ naleeft.

Tip 1: Ontdek de sleeping beauty in jezelf

De meest eenvoudige manier om je huid gezond te houden, is genoeg te slapen. Met minstens zeven uurtjes per nacht maak je het verschil. Want terwijl je in dromenland vertoeft, krijgt je huid de kans om te herstellen. Je huidcellen worden ‘gerepareerd’ en afvalstoffen worden verwijderd. En dat zie je meteen!

Tip 2: Drink, drink en drink (en nee, geen witte wijn)

Het is superbelangrijk om je lichaam voldoende te hydrateren. Ook voor je huid is dat een must. Drink daarom minstens anderhalve liter water per dag. Met deze tip krijgen rimpels veel minder kans!

Tip 3: Bescherm je huid het hele jaar door

Voelt je huid schraal en droog aan in de winter? Of heb je last van pigmentvlekken na de zomermaanden? Besef dan dat je zowel in de winter als in de zomer je velletje in de watten moet leggen. Kies in de winterperiode voor wat extra hydratatie. En bescherm in de zomer je huid met een verzorging met een hoge SPF. Zo geniet je het jaar rond van een mooie huid.


Tip 4: Hou je handen thuis

Je handen zijn niet zo proper als je denkt. Het krioelt er van bacteriën. Zit je voortdurend met je handen aan je gezicht, dan breng je die microben over op je huid. Puistjes en onzuiverheden steken zo de kop op.

Tip 5: Verzorg je huid elke dag

Een mooie huid krijg je niet door enkele dagen eventjes een crème te gebruiken. Helaas, zo eenvoudig is het niet. Besef dat je je huid alleen kunt verbeteren door je lifestyle te veranderen. Reinig elke dag je huid grondig (en niet alleen om make-up te verwijderen) en kies voor de juiste verzorgingsproducten op maat van jouw huidbehoeften. Na een maand merk je duidelijk een verschil.

Met deze vijf eenvoudige tips zet je al een eerste stap in de goede richting. Wil je alles op alles zetten om te stralen met een gezonde en mooie huid? Kom dan langs bij Naturelle. Ik analyseer je huid grondig en bespreek met jou welke behandelingen en producten bij jouw huid en persoonlijkheid passen.

Wil je graag een mooie huid zonder vlekjes, plekjes en zo weinig mogelijk rimpeltjes? Neem contact met me op en samen kiezen we de beste behandeling voor een stralend velletje.